Pijpfitters

Pijpfitters

Vakkundige pijpfitters

PetroMGroup bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexkrachten en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

Bent u op zoek naar een pijpfitter uitzendbureau? Dan bent u op het juiste adres bij PetromGroup.

PetroMGroup biedt professionele pijpfitters om u te helpen in uw branche. We bieden u niet alleen betaalbare en flexibele arbeidskrachten, maar u krijgt ook een betrouwbare partner voor uw huidige en toekomstige projecten.

Wat doet een pijpfitter?

Een pijpfitter is een persoon die het technische beroep ‘pijpfitten’ beoefent. Een pijpfitter voert werkzaamheden uit aan pijpen en pijpsystemen.

De pijpfitter last pijpen aan elkaar vast of soldeert deze. Ook kan een pijpfitter flenzen aan de pijpen lassen zodat er flensverbindingen tot stand kunnen worden gebracht. Tussen de flenzen wordt vaak pakkingmateriaal aangebracht zodat een optimale dichting ontstaat tussen de twee flenzen.

Inmeten van leidingwerk en monteren volgens de isometrisch tekening in de plant (unit) hoort ook bij één van zijn taken.

Inzet pijpfitters

Pijpfitters worden ook wel ingezet voor het beugelen van leidingen of het aanbrengen van een andere draagconstructie die er voor moet zorgen dat de leiding op de juiste plaats blijft zitten. In die positie is een pijpfitter een constructiebankwerker die ook moet boren, schroeven, lassen, verzekeren enzovoort. Veel pijpfitters hebben daarom in de basis verstand van de algemene metaalbewerkingstechnieken.

Kortom een Pijpfitter is verantwoordelijk voor al het uitvoeren van prefab- en montagewerkzaamheden aan leidingsystemen in de olie- en gasindustrie (petrochemie).

Voor werkzoekenden

Samen zoeken we naar een dynamische uitdaging in de pijpfitters branche

1. Meld je aan

Je kunt op verschillende manieren in contact met ons komen. Je belt ons op en we maken een afspraak. Ons telefoonnummer is 010 – 2307 695. Of U schrijft ons een mail met onderstaande contactformulier. U kunt ons ook direct een mail sturen naar: info@petromgroup.nl.

2. Samen zoeken

Heb je een gedreven en flexibel karakter? Dan begrijpen we elkaar, en kunnen we zeker wat voor elkaar betekenen

3. Opleidingen

Mocht je niet in bezit zijn van de nodige papieren, dan bieden wij de mogelijkheid om bij ons opleidingen te volgen.

4. Aan het werk

Onze kracht is transparantie. Opdrachtgevers hoeven maar in hun vingers te knippen en we gaan volle kracht vooruit. PetroM mannen met hun typerende hands-on mentaliteit.

Waarbij we kunnen helpen

Vertel ons meer over uw aankomende projecten, zodat we een vergadering kunnen organiseren op de door u gewenste locatie. Wij zorgen voor persoonlijke service en verzorgen het gehele traject.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het inhuren van kwalitatief Pijpfitters.