Lassers

Lassers gezocht?

Geïnteresseerde opdrachtgevers! We hebben overeenkomsten afgesloten met de meest multidisciplinaire bedrijven van Nederland en België, die hun aanvraag voor het inlenen van lassers bij ons hebben neergelegd.

Met zo’n 60 (gecertificeerde) lassers voor ons aan het werk kunt u wel stellen dat wij goed zijn in het bemiddelen van lassers.

DA verhuurt zich op uw locatie voor alle werkzaamheden. Tevens beschikken wij over goede contacten voor personeel zoals gecertificeerde lassers, branders, ijzerwerkers enzovoorts.

Aangezien de interesse en de instroom op technische vakscholen naar lasser worden laag blijft in Nederland, hebben wij een samenwerkingsverband met een bureau in het buitenland binnen de EU lidstaten. De samenwerking voor het inzetten van kwalitatief Lassers.

  • MIG/MAG lassers
  • TIG Lassers

De scholing en training voor het opleiden van een (aankomende) Lasser doen we op ons hoofkantoor (trainingscentrum), ook het testen naar de vakbekwaamheid van een lasser.

Staat u als bedrijf open voor de inzet van een buitenlandse Lasser die goed Engels spreekt en zijn of haar vak verstaat? Neem dan eens contact met PetroMGroup op om een afspraak in te plannen.

Lasser 2
Lasser

Neem contact op met ons

Mustafa-Dulda-1

M. Dulda

T (+31) 6 48 16 19 95  

E M.Dulda@PetroMGroup.nl