NDO personeel

NDO personeel

Het beste personeel in de NDO branche

Bent u op zoek naar een NDO personeel voor uw project? Dan bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het inzetten van NDO personeel voor tijdelijke of langdurige projecten. Wij zijn bereid om snel te schakelen en kunnen op korte termijn de geschikte persoon matchen, aan de juiste project.

PetroM Group beschikt over een uitgebreid netwerk betreft NDO Operators, Assistenten, Werkvoorbereiders en NDO Coördinatoren.

Door de jarenlange ervaring van ons team binnen de NDO branche kunnen we in korte tijd snel reageren op uw aanbod. De kracht van PetroM Group is het aanbieden van verschillende disciplines.

Ons visie

De juiste persoon op de juiste project plaatsen is ons uitgangspunt. Voor diverse opdrachtgevers binnen de NDO branche nemen we de gehele scope aan en voeren dat uit met ons team.

PetroM Group levert vakbekwame NDO Operators uit op projectmatige basis en eventueel voor tijdelijke inzet. PetroM Group creëert hiermee zijn toegevoegde waarde in detachering.

PetroM Group voldoet als bedrijf aan alle gestelde eisen voor een onderneming en zijn in het bezit van alle nodige certificaten.

Flexibele inzet voor:

  • X-ray Examination;
  • Magnetic research;
  • Ultrasonic examination;
  • Penetrant research;
  • NDO work planner/coordinator;
  • (Assistant) assistance X-ray examination.
  • Phased Array research;
  • Tofd Research;
  • Examinations that must be performed with rope access (IRATA).

Voor werkzoekenden

Samen zoeken we naar een dynamische uitdaging in de NDO branche

1. Meld je aan

Je kunt op verschillende manieren in contact met ons komen. Je belt ons op en we maken een afspraak. Ons telefoonnummer is 010 – 2307 695. Of U schrijft ons een mail met onderstaande contactformulier. U kunt ons ook direct een mail sturen naar: info@petromgroup.nl.

2. Samen zoeken

Heb je een gedreven en flexibel karakter? Dan begrijpen we elkaar, en kunnen we zeker wat voor elkaar betekenen

3. Opleidingen

Mocht je niet in bezit zijn van de nodige papieren, dan bieden wij de mogelijkheid om bij ons opleidingen te volgen.

4. Aan het werk

Onze kracht is transparantie. Opdrachtgevers hoeven maar in hun vingers te knippen en we gaan volle kracht vooruit. PetroM mannen met hun typerende hands-on mentaliteit.

Meer weten?

Maak vandaag nog kennis met PetroM. Onze experts staan je graag te woord over onze inzetbaarheid in de NDO branche.