Over ons

Over ons

De kracht van PetroMGroup zit met het samenbrengen van opdrachtgevers met de beste specialisten

Wij helpen onze opdrachtgever(s) bij het vinden van de juiste kandidaat voor de juiste project. Wij zijn inhoudelijk betrokken en denken mee met ons opdrachtgevers. PetroMGroup kijkt niet alleen naar de beste oplossing voor dit project op dit moment, maar wij bouwen elke dag mee aan morgen. We willen u graag leren kennen. PetroMGroup is een bedrijf dat opgericht is door vakmensen, vandaar ons slogan “door vakmensen voor vakmensen’’ Wij doen meer met mensen. Dus niet alleen werven en selecteren, maar ook opleiden, begeleiden en coachen. PetroMGroup is sinds 2016 actief in Nederland, België en Duitsland.

Heb je vragen? Wil je kennismaken met PetroMGroup B.V.? We staan je graag te woord.

Wat wij doen

  • Piping & Construction

  • Mechanisch

  • NDT (NON-Destructive Testing)

  • Industrial Safety

  • Steigerbouw

  • Opleiding en Advies

Scholing en opleiding

Wij verzorgen trainingen en cursussen waarvoor u zich kunt inschrijven. Hebben wij geen cursus gepland staan, klik dan hier om vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter te laten. Wij nemen dan contact met u op zodra wij een cursus inplannen

Jouw toekomst

Bij PETROM kun je je prima ontwikkelen. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden en instapniveaus. Van beginners tot mannen met meer ervaring. Onze trainingen en opleidingen voor functies in de industrie en steigerbouw kan je bij ons volgen.​

Onze methode

Samen zoeken we naar een dynamische uitdaging voor jouw toekomst

1. Meld je aan

Je kunt op verschillende manieren in contact met ons komen. Je belt ons op en we maken een afspraak. Ons telefoonnummer is 010 – 2307 695. Of U schrijft ons een mail met onderstaande contactformulier. U kunt ons ook direct een mail sturen naar: info@petromgroup.nl.

2. Samen zoeken

Heb je een gedreven en flexibel karakter? Dan begrijpen we elkaar, en kunnen we zeker wat voor elkaar betekenen

3. Opleidingen

Mocht je niet in bezit zijn van de nodige papieren, dan bieden wij de mogelijkheid om bij ons opleidingen te volgen.

4. Aan het werk

Onze kracht is transparantie. Opdrachtgevers hoeven maar in hun vingers te knippen en we gaan volle kracht vooruit. PetroM mannen met hun typerende hands-on mentaliteit.

Een nieuwe uitdaging?

Maak vandaag nog kennis met PetroM. Onze experts gaan graag voor je aan de slag.