Flensmonteur

Flensmonteur

Flensmonteur

Op zoek naar een flensmonteur? Wij hebben de specialisten.

Bij PetroM Group zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van specialisten in de techniek. Wij zijn een technisch uitzendbureau met diverse concepten en constructies.

Als flensmonteur ben je verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van flensverbindingen, leidingen, bundels, afsluiters, afsluiters en andere appendages conform de normen van de opdrachtgever.

Bovendien kan een flensmonteur worden ingezet bij het installeren van nieuwe leidingsystemen.

Inzet flensmonteur

Dit werk komt voor in de petrochemische industrie, de maritieme sector, binnen de offshore industrie, maar ook bij installatie- en onderhoudsbedrijven. De flensinstallateur werkt volgens geldige fabrieksprocedures om de veiligheid te garanderen.

Ons team van flensmonteurs heeft ruime ervaring in deze branche en is in het bezit van een Vca diploma, flensaansluiting volgens protocol, veilig verplaatsen van lasten. Al onze medewerkers spreken de Nederlandse taal.

Op verzoek van onze opdrachtgever kunnen wij flensmonteurs flexibel inzetten en waar nodig direct op- of afschalen. Dit is mogelijk dankzij het grote team van flensmonteurs binnen ons bedrijf.

Voor werkzoekenden

Samen zoeken we naar een dynamische uitdaging in de flensmonteur branche

1. Meld je aan

Je kunt op verschillende manieren in contact met ons komen. Je belt ons op en we maken een afspraak. Ons telefoonnummer is 010 – 2307 695. Of U schrijft ons een mail met onderstaande contactformulier. U kunt ons ook direct een mail sturen naar: info@petromgroup.nl.

2. Samen zoeken

Heb je een gedreven en flexibel karakter? Dan begrijpen we elkaar, en kunnen we zeker wat voor elkaar betekenen

3. Opleidingen

Mocht je niet in bezit zijn van de nodige papieren, dan bieden wij de mogelijkheid om bij ons opleidingen te volgen.

4. Aan het werk

Onze kracht is transparantie. Opdrachtgevers hoeven maar in hun vingers te knippen en we gaan volle kracht vooruit. PetroM mannen met hun typerende hands-on mentaliteit.

Waarbij we kunnen helpen

Bent u op zoek naar onafhankelijke flensmonteurs voor uw project? Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s.