NDO

Detachering NDO Operator

PetroM BV beschikt over een uitgebreid netwerk betreft NDO Operators, Coördinatoren en werkvoorbereiders.

Door de jarenlange ervaring van ons team binnen de NDO branche kunnen we in korte tijd snel reageren op uw aanbod. De kracht van PetroM Group is het aanbieden van verschillende disciplines. De juiste persoon op de juiste project plaatsen is ons uitgangspunt. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen we de complete NDO team vanaf het begin tot einde project.

PetroM Group levert vakbekwame NDO Operators uit op projectmatige basis en eventueel voor tijdelijke inzet. PetroM Group creëert hiermee zijn toegevoegde waarde in detachering.

Wij leveren vakmensen, als ons personeel voldoet aan de kwaliteitseisen. PetroM Group voldoet als bedrijf aan alle gestelde eisen voor een onderneming en zijn in het bezit van alle nodige certificaten.

Bent u op zoek naar een NDO Operator voor uw afdeling NDO/inspectie? Dan bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het inzetten van NDO-ers voor tijdelijke of langdurige projecten.

Wij zijn bereid om snel te schakelen en kunnen op korte termijn de geschikte persoon matchen aan de juiste project. Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van professionals in NDO, Inspectie, Kwaliteitscontrole (QA/QC) en Engineering.

Neem contact op met ons

NDO afdeling

Mustafa-Dulda-1

M. Dulda

T (+31) 6 48 16 19 95  

E M.Dulda@PetroMGroup.nl